Magazin online de adidasi din Moldova
Telefoanele
noastre
Program
de lucru
10:00 - 19:00
Șapte zile pe săptămână

Despre noi, despre produsele noastre și despre tine

 

Suntem o echipă energică și ambițioasă, mereu gata să înfrunte noi provocări pentru a satisface necesitatea ta de a cumpăra adidași *Flyknit fără ca să pierzi timpul mergând prin piețe și magazine. Noi având grijă să aducem încălțămintea dorită direct la ușa ta.

Un mare avantaj este faptul că putem să aducem câteva modele și mărimi ca să poți alege pe loc modelul care se potrivește mai bine. Iar în caz că nu îți vine sau nu îți place niciun model, atunci NU ești obligat să cumperi sau să dai vreo explicație, achiți doar serviciile de livrare indicate pe site.

 

Încălțăminte accesibilă tuturor.

Noi ne poziționăm în segmentul magazinelor cu prețuri mici și accesibile oricui. Datorită faptului că vindem online și nu avem cheltuieli de arendă a spațiilor comerciale, noi oferim prețuri mai avantajoase decât în piețe sau magazine.

Încălțămintea noastră este frumoasă și modernă, dar nu este perfectă.

Suntem onești cu toți cumpărătorii noștri și vrem să te informăm că unele modele sau perechi ar putea avea mici neajunsuri, precum: cutia boțită, sau  vreun fir de ață ieșit, sau vopseaua pe talpă să fie aplicată neatent. (vezi în poză)


Probabil mulți nici nu vor atrage atenția la aceste mici neajunsuri, dar noi suntem perfecționiști și ne străduim să-ți oferim maximul posibil în ceea ce depinde de noi, iar pentru aceste potențiale imperfecțiuni dorim să ne cerem scuze anticipat și să te informăm că suntem deschiși pentru a soluționa orice situație dacă aceasta poate apărea. Prioritatea noastră este ca să rămâi mulțumit și bucuros de colaborarea cu noi. Dacă câștigi tu – câștigăm și noi.

 

 

*Flyknit - este o tehnologie inovatoare inventată de Nike, pentru crearea  adidașilor, care se caracterizează prin producerea părții superioare a încălțămintei din materiale textile de diferite forme și împletituri, acestea fiind realizate 
de mașini computerizate de performanță. Prin urmare această tehnologie revoluționară de producere a adidașilor a oferit avantaje noi precum: greutate redusă, performanțe maxime, comoditatea și
respirația piciorului, deșeuri reduse
, etc.